prvi na guglu

Prvi na Guglu, kako biti prvi na Guglu, i kako da budem prvi na Guglu – pitanja su koja se najčešće postavljaju SEO agenciji kakva je Spektrum kooperativa. SEO agencija vam pomaže da budete prvi na Guglu za različite pretraživačke reči koje su u vezi sa vašim poslovanjem. Na taj način, omogućava vam se da vas pronađu vaši novi klijenti, vaše nove mušterije, vaši novi poslovni partneri. Biti prvi na Guglu znači vrlo često i biti prvi u poslovanju. SEO optimizacijom vi dugoročno sebi obezbeđujete besplatan priliv novih zainteresovanih za vaše poslovanje. Osim toga, SEO optimizacija vam omogućava da imate tehnički usavršen sajt, koji funkcioniše na najoptimalniji mogući način i samim tim pruža klijentu kompletnu uslugu. 

Spektrum kooperativa je u saradnji sa portalom Preporucujemo sprovela eksperiment o tome koliko vremena je potrebno da biste bili prvi na Guglu. Neke reči mogu da se pojavljuju kao prve na Guglu već posle mesec dana, dok neke nakon šest meseci aktivnog rada na optimizaciji sajta i sadržaja sajta. Da biste bili prvi na Guglu potrebna vam je kvalitetna SEO agencija kakva je Spektrum kooperativa. Možete je kontaktirati na telefon 062/234-251 ili na i-mejl: kontakt@spektrum.rs, kao i na Viber/WhatsApp: +38162234251.

SEO optimizacija se sastoji najpre u analizi vašeg sajta, njegovih tehničkih karakteristika i stepena optimalnog funkcionisanja. Potrebno je da vaš sajt bude na kvalitetnom hostingu, da bude brz, da bude prilagođen za sve različite uređaje i za sve različite širine ekrana – od mobilnih telefona, preko tableta do laptopova i dekstop računara. Potrebno je da poseduje SSL sertifikat i bude bezbedan za korišćenje, za posete kao i za internet plaćanja. Osim toga, važan deo čini i sadržaj vašeg sajta. Potrebno je da se na njemu obrađuju teme koje su u vezi sa vašim poslovanjem. Korisno je da imate Blog i da posetioce vašeg sajta informišete što je više moguće o onome što oni pretražuju na Guglu, i što ih je dovelo na vaš sajt.